Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή: Άγαλμα-σύμβολο της Μασονίας στο κέντρο της Αθήνας


(Σημ.Συντάκτη : Παραθέτουμε κείμενο το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα troktiko.eu. Διαβάζοντας κανείς την επιστολή αυτή θα καταλάβει ότι η φαντασία κάποιων όχι μόνο καλπάζει αλλά σταδιακά το φαινόμενο του αντιτεκτονισμού αρχίζει να γίνεται μόδα. Δεν χλευάζω τον συντάκτη διότι , όπως φαίνεται , τόσα ξέρει τόσα λέει. Απλώς κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στις Τεκτονικές Δυνάμεις της Πατρίδος προτρέποντάς να βγουν στην κοινωνία προκειμένου να μάθει επιτέλους ο κόσμος το τι είναι τελικά ο Τεκτονισμός. Οι καιροί είναι δύσκολοι και είναι πολύ εύκολο ο εξοργισμένος (δικαίως) και εξαντλημένος (αδίκως) λαός να βρίσκει αποδιοπομπαίους τράγους για όλα αυτά που του έχουν φορτώσει. Εκτός εάν θέλουμε να απεμπολήσουμε την κοινωνική διάσταση του Τεκτονισμού και αρκεστούμε στα των Στοών μας.)

Αναγνώστης υποστηρίζει μέσω της επιστολής του, πως υπάρχει άγαλμα-σύμβολο  της Μασονίας στην Πλατεία Μεταξουργείου. Διαβάστε την επιστολή»

«Περνώντας κανείς από την πλατεία μεταξουργείου θα αναρωτηθεί ασφαλώς τι ακριβώς είναι η πυραμίδα και το περίεργο άγαλμα που είναι καρφωμένο στην κορυφή της. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Όλοι γνωρίζουμε για τον «παντεπόπτη οφθαλμό» των Illuminati (τον σατανά δηλαδή…). Ορίστε και η φωτογραφία για να καταλάβετε σε τι αναφέρομαι… 

Οι Illuminati λοιπόν όπως αυτοαποκαλούνται «πεφωτισμένοι» είναι οι νεοταξίτες,  παγκοσμιοποιητές, εβραιοσιωνιστές, μεγαλοτραπεζίτες και μασόνοι. Λοιπόν στην φωτογραφία αυτήν μπορούμε να δούμε το θράσος της Ελληνικής μασονίας που δεν αρκείται στο ότι έχει καταστρέψει την Ελλαδίτσα μας, μιας και έχει επεκταθεί και…..εδραιωθεί !
Αν νομίζετε ότι είναι υπερβολικά αυτά που λέω δείτε και μια ακόμα πιο κοντινή φωτογραφία και θα προσέξετε τα πόδια, το κεφάλι, τα φτερά και την ουρά του εκπεσόντος σατανά! Ας θυμηθούμε καθώς είπεν εν Ευαγγελίοις ο Κύριος. «Εθεώρουν τον Σατανάν ως αστραπήν εκ του ουρανού πεσόντα» (Λουκ. ι΄, 18). Ἔβλεπα τὸν Σατανᾶν νὰ πέφτῃ σὰν ἀστραπὴ ἀπὸ τὸν οὐρανόν. 

Έτσι λοιπόν η Ελληνική μασονία στερημένη κάθε ενδοιασμού, φιλανθρωπίας και μετάνοιας, του έχτισε το άγαλμα ώστε να το βλέπει ο κόσμος καθημερινά σαν να ήταν ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ανθρωπότητας! Δείτε επίσης και μια αναλυτικότερη παρουσίαση της πυραμίδας  και θα καταλάβετε ότι ο οφθαλμός αυτός δεν είναι τίποτα άλλο από τον σατανά και ουσιαστικά κάτω από τις διαταγές του έχει αρχικά τον 33ου βαθμού αρχιμασόνο και μετέπειτα τους πιο χαμηλόβαθμους μέχρι να φτάσουμε στον 1ο βαθμό όπου αυτοί δεν έχουν ιδέα του τι συμβαίνει στα ανώτερα στρώματα. 

Αυτά εν συντομία είχα να πω. Ελπίζω να όλοι να εναντιωθούμε σε αυτήν την αρρώστια που λέγεται παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη και με πρώτο βήμα να ξυλώσουμε το αφεντικό τους από την πλατεία μας. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί μας και όχι ο διπλανός μας! Αυτοί είναι που απεργάζονται το κακό της ζωής μας και αυτούς πρέπει να κυνηγήσουμε μέχρις εσχάτων! Όποιος έχει αμφιβολίες για τα όσα έγραψα πιο πάνω δεν έχει παρά να ερευνήσει και να ανακαλύψει μόνος του την αλήθεια.

Πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων -  http://troktiko.eu/