ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Εκπομπή του Kontra Channel κατά του Τάγματος ΔΕΛΦΟΙ


Με το Διεθνές Τεκτονικό Τάγμα ΔΕΛΦΟΙ και τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη αδ. Βασίλειο Πάτκα τα έβαλε χθες ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στην εκπομπή του ΜΑΚΕΛΕΙΟ2. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις επαφές του Υπάτου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπή Μπαρόζο καθώς και τη συμμετοχή του Τάγματος στο CLIPSAS, λέγοντας ότι όλα αυτά είναι παράξενα.

Αποκορύφωμα η αναφορά του δημοσιογράφου στο γεγονός ότι ο Ύπατος υπήρξε Τραπεζικός αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για σχέσεις με την κυβέρνηση.

Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να πούμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι όσοι δεν γνωρίζουν είναι καλύτερο να μην μιλάνε. Οι ΔΕΛΦΟΙ και ο αδ. Πάτκας προβάλουν με μοναδικό τρόπο την Ελλάδα στο εξωτερικό και ειδικά σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους και θέλουν την Ελλάδα κλεισμένη στα στενά πλαίσια της χώρας είναι μια άλλη υπόθεση. Το Τάγμα ΔΕΛΦΟΙ δείχνει το δρόμο και στις υπόλοιπες Τεκτονικές Δυνάμεις της χώρας για το πώς πρέπει να κινηθούν αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας. Η εσωστρέφεια δεν έχει θέση στην σημερινή κατάσταση όπου ο Τεκτονισμός πρέπει να σταθεί δίπλα στην κοινωνία και τον άνθρωπο .